074-2662504   |    info@tuinpracht.nl Showtuin: Europastraat 2A | 7622 KG Borne
Gratis staal aanvragen

Kunstgras Legservice Almelo

Kunstgras legservice Almelo legt kunstgras aan in de tuin, op het balkon, het terras, de patio, het voetbalveld, bij het zwembad enzovoorts. Zit uw locatie er niet tussen? Geen probleem, ons duurzame kunstgras is geschikt voor bijna alle locaties.

Stappen

Wat doet de Almelose legservice allemaal? Op afspraak komen de medewerkers van team Easylawn langs bij u op locatie. Als u ons de toegang verschaft, ruimen wij het puin en oud gras op. Wij brengen de nieuwe fundering aan en leggen het gras. Uiteraard worden de naden en randen netjes afgewerkt.

Kan ik zelf gras leggen?

Kan ik het kunstgras zelf aanleggen? Deze vraag krijgen wij vaker, daarom hebben wij de online kunstgras leginstructie geschreven en onderstaande legvideo opgenomen. Hierin staan de handelingen stap voor stap uitgewerkt.

Kunstgras legvideoGaat alles naar wens?

Wenst u te overleggen over de aanleg van het gras? Wilt u de aanleg aan ons overlaten? Of wenst u de aanleg deels zelf uit te voeren? Neem contact op met kunstgras Almelo.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras